TV8 erkanlarının fonomen yarışması Masterchef Türkiye'de final ifşası şoku yaşanıyor. Sosyal medyaya düşen görüntüler, final haftasında yarışacak Serhat ve Barbaros'ın finalden önce kimin şampiyon olduğunu ortaya çıkardı. Peki Masterchef Türkiye'nin şampiyonu kim oldu? Detaylar haberimizde.



Yarı final heyecanı büyük kapışmaya sahne olurken Masterchef' son veda eden isim Emir olduç Jüri üyelerinin yaptığı puanlamanın sonunda Emir Serhat karşısında daha az puan toplandı ve yarışmaya yarı final veda ederken 2020 Masterchef'in 3.sü olmayı başardı. Bu hafta Serhat ve Barbaros'un final mücadelesi yapılacak.

Masterchef Finalleri Cumartesi ve Pazar yapılacak

Her yıl canlı yayında final yapılacak Masterchef'te bu yıl cumartesi ve pazar günü iki gün sürecek finaller yapılacak. Şampiyon canlı yayında açıklanacak fakat canlı yayında herhangi bir çalışma yapılmayacak. Bu yıl pandemi sebebiyle eski yarışmacılar final haftasına davet edilmeyecek. Diğer taraftan geçmiş yıl birincileri yarışmaya davet edilecek. Yarışmayı izleyenler bir taraftan şampiyonun ne kadar ödül alacağını merak ediyor. İşte Masterchef Türkiye'nin şampiyonunun alacağı ödül.

Acun Ilıcalı Masterchef Türkiye'nin şampiyonuna verilen ödülü açıklamıyor. Ancak yakın kaynaklardan gelen bilgiler de şampiyonun uluslararası mutfaklar şef olarak çalışma şansı. Tv programı sunma şansı ve para ödülü verildiği konuşuluyor. Diğer taraftan yarışmada ilk 12'ye kalan kişilerden sonra haftalık ücret ödendiği gelen bilgiler arasında. Final haftalarına kalan bir yarışmacının 150 bin liraya kadar ücret aldığı iddia ediliyor. 

Masterchef ne zaman?

Final haftasında ilk bölüm 2 ocak cumartesi saat 20:00'da ve ikinci bölüm 3 Ocak pazar günü saat 20:00'da başlayacak. Kazanacak  yarışması pazar akşamı saat 23:30'da başlayacak canlı yayında açıklanacak.