Star Tv ekranlarının fenomen dizisi haline gelen Babil dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Ekranlar bir yıldır yer alan dizi çok yüksek bir izlenme kitlesine sahip oldu. Babil dizisinde dikkat çeken tanıtımında bazı karakterler yer almadı. Özellikle geçtiğimiz günlerde adı kadına şiddet ile anılan hakkında dava açılan Ozan Güven yeni sezonda ye alacak mı soruları kafaları karıştırdı. Peki Babil yeni sezon tanıtımı yayınlandı mı?



Başrollerini Halit Ergenç'in canlandırdığı Babil dizisi yayınlandığı günden bugüne kadar ekranların vazgeçilmez dizisi haline geldi. Babil dizisi konusu ve karakterleri çok farklı bir konuya sahip. İzleyicilerin merakla beklediği en önemli konu ise Egemen'in İrfan'a Deniz'in gerçek babası olduğunu itiraf etmesiyle başlıyor. İlk bölümden heyecan dolu anların yaşanacak olan Babil ilk bölmü sabırsızlıkla bekleniyor.

Peki Babil Son Bölümünde Neler Yaşandı?

Eda kendisinden boşanmak isteyen İrfan'ı kendinden kaybetmek istemez. Diğer taraftan Süleyman'ın kirli işlerinin peşinde koşan Kudret Süleyman'la restleşmeye başladı. Diğer taraftan polis kimliği açığa çıkacak olan Ayşe'nin davranışları Mert'in dikkatinden kaçmıyor.




Babil Ne Zaman Başlayacak?

İlk bölüm tanıtımı yayınlanan Babil dizisi yeni sezon ne zaman başlayacağı hakkında net bir gün bilinmiyor. Ancak Eylül ayının son haftası izleyiciler ile buluşması bekleniyor.

Babil Dizi Oyuncuları Kimler?

Halit Ergenç, Onur Saylak, Aslı Enver,