Başrollerini Tolga Sarutaş'ın canlandırdığı Show Tv'nni yeni dizisi Arıza yeni fragmanıyla nefesleri kesti. İlk tanıtımdan adından çok söz ettiren dizi 2. ve . tanıtımlarının ardından izleyenlerin meraklarını çekmeye başladı. Dizinin an karakteri Ali Rıza'nın verdiği amansız mücadeleyi gözler önüne seren dizinin daha ilk fragmanı merakla beklenmeye başladı.



Arıza dizi konusu ne?

Bie gencin hayat ve mafya mücadelesinin anlatıldığı dizide günümüz sosyal yaşantısı içinde yaşanan sıkıntılar ve verilmesi zor kararlar yer alıyor. Hayat ile mücadeleye giren bir gencin karşılaştığı zor şartlarda aşk ve yaşam için verdiği mücadele konu ele alınıyor.

Arıza dizisi oyuncuları kimler?

Dizide Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Ali Seçkiner, Cankat Aydos, Hazal Benli, Duygu Akdeniz, Ali Rıza Kubilay, Uygar Özçelik, Pınar Çaplar Gençtürk, CAvit Çetin güner, Gökay Müftüoğlu, Yeşim Salkım, Yeşim Gül gibi ünlü isimler yer alıyor.

Arıza ne zaman başlıyor?

Show Tv dizinin fragmanlarında ilk bölümün ne zaman başlayacağı hakkında herhangi bir bilgi vermiyor. Ancak dizinin önümüzdeki hafta ilk bölümü ile ekranlarda olması bekleniyor.